Új hozzászólás Aktív témák

  • RR-13

    őstag

    válasz KillerATi #21976 üzenetére

    Az UniCredit eBanking felület, és a mobilapp (Android) elég gyors, és nem volt leállás, és lassulás mióta használjuk 3 hónapja.

    Csak az én számlámon, havi kb. 6.500 Ft-ot spórolok az Aktív Zéró csomaggal (amiben a kártya éves díj, havi része is, és a zárlati díj is benne van), mert havi kb. 8-9 utalásom van bankon kívülre.

    Ez a 3 évre vetítve nem pár ezer Ft, de nem is 30 ezer, hanem 234.000 Ft spórolást jelent. :U

    Az MC kártya éves díja nem csak 3 évig lesz díjmentes, hanem azt örökre díjmentes ebben a csomagban az utalási kedvezmény lezárását köbvetően is, ami jelenlegi infó alapján: 2024.10.31.
    Az MC kártya éves díja egyébként 5.392 Ft lenne/év. Ami kapásból a 3 évre vetítve minimum 16.176 Ft spórolást jelent minden egyéb nélkül.
    Nem ismerek jelenleg más bankot, ahol "örökre" díjmentesen adják az MC kártyát, és 1-2 évet követően sem számolnak díjat érte.

    Nem akarok én senkit győzködni... mindenki eldönti, hogy mi jó neki.

    Az biztos, hogy nekem a bankok közül ez az eddigi legjobb döntésem az utóbbi 20 év alatt, és az UniCredit a hirdetményében fenntartja magának a jogot a kedvezményes időszak hosszabbítására, amit azért is valószínű, hogy megteszi majd, mert most pl. a Partner Aktív Zéró csomag elérését kibővítették. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák