Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz jorden06 #51280 üzenetére

    A garancia szempontjából teljesen mindegy, milyen importos a gép. Ha a HP Magyarország importálja akkor ők, ha nem, akkor másik cég, ez nem releváns a WorldWide Warranty esetében, a HP ugyanis ilyen garival árulja a gépeit. A garancia ugyanúgy érvényes rá, ha itthon hozták forgalomba. A lényeg, hogy legyen számla hozzá, azzal tudod igazolni a garanciaidőt, és ezt el is fogadja a HP magyarországi ügyfélszolgálata is, és a külföldi is. Renew termékek esetében is, ha egy hazai cég adja el, akkor sima ügy a gariztatás. A probléma ez esetben szerintem a szlovák cégre kiállított számla volt. Elvileg így is érvényes a gari, de a gyakorlat mást mutat. :)

    A számla nélkül, 0% áfával, stb trükkökkel eladott renew gépekkel már nem ez a helyzet, ott necces a gariztatás, mert ha nincs vásárlást igazoló bizonylatod (számla), akkor simán elhajt(hat) a HP, teljesen jogosan.

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák