Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz zsolti75 #121189 üzenetére

    Valószínűleg BIOS, úgy tudom nem tette fel a legújabbat.

    Egyelőre még nem sokat használtam a P16-ot, még mindig másolom rá az adataim. :D De eddigi tapasztalatok alapján összességében nagyon tetszik, jó hogy nem T16-ot vettem. Nagyon egyszerű szerelni is, az SSD cseréje pikk-pakk megvolt. Két problémám volt eddig csak vele:

    Ami most a legnagyobb bajom, hogy a hűtés akkor is megy, ha 30 fokos a proci, itt valami nem stimmel, és még nem jöttem rá, hogy mi. Legalábbis szerintem nem kéne ilyennek lennie.

    A másik, kisebb probléma, vagy inkább csalódás, hogy nincs benne igazi 8 bites LCD panel: ITT jól láthatóan van banding, mászkáló vonalkódos a színátmenet. Pedig ezt leszámítva nagyon jó ez a fapados WUXGA (1920x1200) kijelző is, gyári sRGB kalibrációval egy álom. És lamazonia szerint a WQXGA (2560x1600) se igazi 8 bit, ami engem már jobban meglepett. Persze ez gyakorlatilag csak grafikai munkánál mondható valódi problémának. De akkor sem értem miért ilyen, lehet energiatakarékosság miatt? Kíváncsi lennék, hogy az 4K verzió is ilyen-e. Talán az AdobeRGB az csak rendes 8 bites, az mégiscsak grafikára van kitalálva.

    A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

Új hozzászólás Aktív témák