Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    Adott egy 15" T42p (2374-UJ9, de érdekes módon nem szerepel sem a tawbook-ban, sem a support.lenovo.com nem talál semmit a típusszám alapján). Amivel szenvedek, az az, hogy miután kicseréltem a gyári Intel 2915b/g kártyát egy TPLink TL-WN861N-re (modbios segítségével), próbálom működésre bírni a wifi LED-et ezen útmutató alapján. Valamiért azonban nem működik a dolog: vagy állandóan ég a LED, vagy egyáltalán nem. (Feltételezem, hogy a drót, amivel próbáltam, nem fedi elég jól a 13-as pint, tehát nem akar rendesen működni a földelés.) Csinált már valaki ilyet?

    Másrészt vadászok hozzá egy ilyesféle burkolatdarabra, ha esetleg van valakinek, ne habozzon jelezni.

    Harmadrészt az utóbbi időben a T60-am időnként (úgy átlag másfél-kéthetente egyszer) fura dolgokat művel: egyszer csak fogja magát a kép és átmegy valamiféle eltorzult színű és felbontású, a régi idők EGA felbontását és színspektrumát idéző valamibe. Ilyenkor ha kiteszem külső képernyőre a képet, majd visszaváltok, azonnal megjavul. Mintha lett volna a jelenség első előfordulása előtt valamilyen Windows 7 frissítés, ami talán érintette a videokártya drivert is. A kártya Radeon X1400, az OS 32 bites. Tapasztalt valaki hasonlót?

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák