Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz #TOTTI #3280 üzenetére

    Neked írom, de általánosságokat fogalmazok meg.
    A ph-s üzletektől lassan rohamot kapok, hogy az ügyelet jön ki hozzám. Miért? Mert mikor én akarok valamit eladni akkor azt adjam féláron. Mikor venni akarok annyiért adják mint az újjat, ha szarrá volt tuningolva feszelve 10%-l olcsóbban. Kész vagyok! Aki velem üzletelt tudhatja, pontos vagyok, rugalmas a holmiaim megkiméltek és nem adom drágán.
    Itt van pl a hyper esete. Te szeretnéd 2 rugóért megvenni. Szerintem pedig ez nem igazán fasza dolog. Miért? Mert újonnan ez a cucc 4-5k (kisker ár, számlával). Én a hütöt félévig nem használtam, azóta dobozban van. Kérek érte 3k-t és délpestre el is vinném. Mit kell ezen alkudni? De ha testvér nem sokkal többért újat tudsz vedd nyugodtan. Megértem hiszen senki nem saját pénzének ellensége. De félárért nem fogom oda adni. Aki 2k-ért akar hütöt venni az vagy vegye meg egy hülye gyerektöl aki focizott vele vagy nézze meg az egyik legolcsóbb kiskert (ipon) mit lehet ennyiért kapni.
    Bezzeg mikor én akarok egy 3850 256-ba beszámitattni egy háromnegyed éves 3650 512 ddr3 msi oc-t mondanak rá 6-7-8k-t. Egyszerüen eszem megáll. Ez a vga most 16k. Én 11k-t akarok érte kapni. Szóval hihetetlen az egész. Arról már nem is beszélve, hogy az én vga-m hütés nem volt leszedve, tuningolva nem volt. Az apró-ban meg lehet fele ennyi garival 12-14k-ért (kétes elemektől cucc bánásmódját illetően) 3650-t kapni. Szóval nem értem én ezt az egész ph bizniszt.
    Persze lehet csak én vagyok hülye.

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák