Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz B-L-A-C-K #131999 üzenetére

    Azert 170-ert csak 16gigasat lehet kapni ami pont a nagyobb felbontasu kamera miatti nagyobb kepmeretek, a 4K video, meg live photo (bar azt ont nem szeretm) miatt nem annyira ajanlott ha mundjuk elmesz egy nyaralasra hamar keves lesz a hely. Ha 1-2 naponta van lehetoseg felhobe menteni wifin akkor persze elviselheto, de akkor is kotottseg.
    Mivel 32GB-os nincs (sztem az mar eleg lenne) ezert 64-es az ajanlhato inkabb amibol hasznaltan, de garisan es popec allapotban fuggetlenl talan valahol 200korul lehet kifogni...az inkabb ajanlhato.

    Ismerosnek szereztunk egy 5S-t es teljesen vallahato, szoval aki nem akar most sokat kiadni telefonra es 1 even belul ugyis venne I7-et az kihagyhatja a 6S-t is nem lesz igazi hatranya (multitask persze gyengebb, de az a sima 6-oson is)..nekem egyedul a 60fps FHD video hianyozna (de az meg sima 6-osban is megvan).
    Kar, hogy 4K-ban jelenleg csak 30fps-el tud felvenni 6S is...nagyon jo a dupla folyamatossag. Gondolom I7 mar azt is fogja 60fps-ben (es talan REC2020 szinterrel es HDR moddal) rogziteni ami mar szabvany a 4K videoknal igy jelenlegi korlatokkal nincs is ingerenciam nagyon 4K videot kesziteni.

Új hozzászólás Aktív témák