Új hozzászólás Aktív témák

  • Timyyy

    őstag

    Ma délután megtörténik a telócsere, nekem i7 lesz, és az 5S-emet párom megkapja. Ebből kifolyólag adódott néhány kérdésem...

    1. A szgépen lévő iTunest mindkét telóval használnám,egy felhasználói fiókon (apple ID-n belül) lehetséges, hogy 2-t kezeljen, az adatok (névjegyzék stb..) összekeverése nélkül? iCloud nincs és nem is lesz egyik telón sem! Vagy pedig létre kell hozni neki is egy apple id-t és itunesen át kell majd jelentkezgetni?

    2. Az i7 első bekapcsoláskor (aktiváláshoz) igényel netkapcsolatot? (hülye kérdés tudom de eddig csak használt telefonokat vettem így fogalmam sincs mi fog történni)

    3. Mivel nem használtam felhőt soha, így a névjegyzékemet, jegyzeteimet, egyéb dolgokat hogy tudom az újba beleköltöztetni?

    4. Párom viszont androidról jön iOS-re, van valami egyszerű és működő leírás arról, hogy a kontaktjait miként menthetném át gyorsan? Már nem emlékszem 6 évvel ezelőtt az enyémet hogy csináltam.

    5. Soha nem volt még két apple eszköz egy háztartásban, így nem tudom, milyen szinkronizációs problémák merülhetnek fel, egymástól függetlenül használnánk, más appokkal, mire kell figyelnem, hogy elkerüljem a zavart? :)

    6. Ja és még valami, a 3D Touch-ról van egy jó és átfogó leírás, melyik menüben mire és hogy tudom használni? Nekem ez teljesen új fejezet lesz most.

Új hozzászólás Aktív témák