Új hozzászólás Aktív témák

  • galaxys80

    veterán

    válasz Noxy #185613 üzenetére

    Legyen. Eltekintek a szokásos lekezelő és személyeskedő stílusodtól és elmesélem, hogy nálam mi és miért van úgy, ahogy. ;)

    Teszem fel pár száz mega lesz a telefonomon az 1500 képem és 65 videóm. Ez mindaddig szuper, amíg bele nem nagyítok egy képbe vagy meg nem nézek egy videót. Mert ugye ilyenkor szépen letölti a teljes felbontásba. Na most idővel majd szépen megtelik a 32 gb-os telefonom és, ugye törölni sem fogom tudni, mert az Apple szenzációs logikája alapján az iCloudból is törlődni fog.
    Ha ez normálisan meg lenne csinálva akkor én is inkább az iCloud használnám a képek mentésére, mivel így is fizetem az 50 gb-ot.
    Mivel Mac-et használok, így kézenfekvő is lenne így menteni a képeket.

    By by pictures így sincsen, mert OneDrive-ba vannak a képeim. Bármikor bárhonnan elérem őket és a telefonról, meg gond nélkül törölhetem azokat amit nem szeretnék rajta tartani a tárhely miatt.

    (#185615) lugosi
    Bár kicsit nyűgösebb megoldást választottam, de hasonló lett a végeredmény. Teljes visszaállítást csináltam. Visszatettem a mentésem. Megvártam amíg a képeket letöltötte. iCloud fotókönyvtár kilőve. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák