Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    Elgondolkoztam a Siri-ről tegnap. Láttam egy youtube-videót, teljesen más témában mint telefon (fényképezőgép, a srác megkérdezte a telefonját, hogy "hey google, when the sony a6000 came out", és a google asszisztens vagy mi a neve szóban elmondva megválaszolta, hogy az egy fényképezőgép, ami a wikipédia szerint 2014-ben jött ki). Rácsodálkoztam, jé, na mondom kipróbálom a sirivel. Szegényke csak egy google keresést volt képes megcsinálni, de szóban semmilyen választ nem adott. Elkönyveltem, hogy akkor a google a személyi asszisztens terén valamivel előrébb jár.
    Mindez szóba került ma egy barátommal beszélgetésben, és mutatott egy youtube videót, amitől leesett az állam. [link]

    Oké, ez még csak fejlesztési stádiumban van, de a jelenleg működő tudásához képest is úgy érzem, hogy a siri le van maradva. Jelenleg érzésem szerint minimum egy generációval le van maradva a siri, ha ezt életbe lépteti a google, akkor 3-mal. Elképesztő, nekem nagyon tetszik. Remélem az apple rákapcsol erre a témára.

    Megkockáztatom, a google asszisztensében hamarabb lesz magyar nyelv, mint a siriben. Ettől függetlenül nem váltanék androidra, de jó lenne ha az apple egy kicsit dolgozna a lemaradáson.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák