Új hozzászólás Aktív témák

  • bnorci71

    addikt

    Üdv mindenkinek!

    Decemberben volt kérdésem a kijelző szavatossági cseréje iPhone SE esetében.
    Nos örömmel jelentem ma kaptam vissza a készüléket 01.11én vitte a futár a CareCenterbe.
    CareCenterbe akartam leadni amikor Ausztriából jöttünk haza de a számla és a gari papír is kellett volna. Az ügyfeles srác nézegette a telefont az alján van egy sérülés sajnos leestem a telefonnal a kezembe létráról a nyáron kicsit elbizonytalanított hogy lehet emiatt visszadobják a szavatosság megszüntetésével. Szerencsére nem ez történt illetve a vibramotor is folyamatosan ment ez volt a nagyobbik hiba. Új telepítés nem segített. A szerviz nem tudom mit csinálhatott vele mert erre vonatkozóan semmilyen infó nincs a szervizlapon csak az ,hogy a bejelentett hibákat tapasztalják. Elvégzett munka kijelző csere.

    Egy kicsit az Apple prémium fogalmáról.
    Mindez nekem 6e-be került a futár költség. A készüléket GLS vitte hozta sima csomagként. Vissza a telefon a gyári dobozzal együtt egy 2-3x használt GLS-dobozba volt berakva :F

    vs.

    Sony garancia
    20-22hónapos telefon aksi gyorsan merült még garanciális. Neten bejelentem küldik a két dátumot mikor jöjjön érte a futár. Hétfőn vitte pénteken hozta. Odafelé én raktam valami dobozba visszafelé egy Sony dobozba jött amin látszott erre van rendszeresítve.

    Vásárolható garancia biztosítás
    iPhone7 leesett kijelző recs.
    Telefon biztosítónak, felvett minden adatot OK rendben a javítás önrésze 17e-lesz. Mikor hová mehet a futár? Posta jött a szerviz műanyag dobozával ami belül szivaccsal bélelt és csak tegyem bele a telefont, plombával lezárva elvitte. Talán 1 hét volt de max 10 nap. Posta ugyan ilyen leplombált dobozba hozta vissza a telefont.
    Aztán sajna egy Macbook agyonütötte :Y a telefont akkor is elment ugyan így szervizbe, de nem volt javítható csere utalványt kaptunk.

    Én mindenkinek ajánlom a 2 -3 év vásárolható extra garanciát én ezután biztos csak így vásárolok

    [ Szerkesztve ]

    "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

Új hozzászólás Aktív témák