Új hozzászólás Aktív témák

  • Yiggdrasil

    aktív tag

    Sziasztok!

    Pár hónapja írtam, hogy az iPhone XS Max-omon a mobilnet jel nagyon instabil.
    Javasoltátok, hogy vigyem vissza, mert valszeg hardver hibás lesz. Azóta kétszer is cserélték, SIM-et is, továbbra is fennált a hiba, úgyhogy downgrade-eltem egy XR-re, de sajnos ez is stabilan hozza ezt a hibát.

    (mobilnet egyszer csak elmegy, és van hogy egy 10-15 mp-es airplane mode megoldja, de van hogy a telefont is újra kell indítani. Emellett a céges Pixel3 és a régi SE-m ugyanezzel a SIM-mel hibátlanul teszi a dolgát. Megcsináltam már mindent, ami a nagy könyvben meg van írva: network reset, full reset, új iPhone-ként beállítás, legfrisebb szoftver, semmi nem használ.)

    Ti tapasztaltok ilyesmit? Reddit tele van vele, de itthon eddig egy ismerősöm se panaszkodott még rá.

    Szerencsére van lehetőségem másik telefonra kicserélni, és valószínűleg muszáj is lesz, mert borzasztóan idegesítő (főleg vezetés közben amikor elszáll miatta a navigáció, vagy ha egy meetingbe remote-olok be és ott dobja el a kulcsot), viszont nem vagyok hajlandó egy 1,5 éves vagy annál is régebbi telefonért havi 10-20 ezreket fizetni, nem tudom mi tévő legyek, nagyon felidegesített, hogy egy 300 ezres telefon nem tudja azt amint a 2016os 'olcsó' modell a mai napig tud gond nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák