Új hozzászólás Aktív témák

  • bodorjanos

    aktív tag

    válasz Baltincs #224316 üzenetére

    "3mast megeri meg most venni?"

    Én is sokat hezitáltam, de sokallottam a 150 korüli összeget kiadni egy óráért, főleg, hogy hiába vigyázok oda-oda szoktam az órákat csapni falhoz, kilincshez.
    4 hónapja használom már megelégedéssel a 3-ast. Nem bántam meg, hogy ezt vettem. Ritkán röcög csak, de ez engem nem zavar. Tudja, amit elvártam tőle, sőt még többet is :)
    Talán legjobban az a pár óraszámlap hiányzik, amit a "nagy tesók" megkaptak...
    Ettől eltekintve mindenképp jó opció lehet ismerkedésre.
    Én napi szinten trackelem a sportolásaimat, bringázás közben tudok hívni, megválaszolni a hívásokat. Lakáson belül nem hordozom a telóm, mert simán tudok hívni, vagy messengerre válaszolni az órán keresztül. És a magyar diktálást is tök jól felismeri. Motivál a mozgásra a kis szemét :) és szeretem, hogy a bevásárló listát a naptárból megnyitva nem kell a telómat bújni, hogy mit kell még a kosárba berakni... Ja és a apple pay-es fizetés meg nagyon megkönnyíti az életemet. Nem is tudom, mikor láttam már a bankkártyáimat :D
    De ez csak az én véleményem, hallgass meg másokat is! Nálam egy szifon 8-as van mellé. Jó páros, ha nem zavar, hogy mindekettőt kell azért tölteni naponta. Mondjuk az óra olyan másfél napot elmenne nálam, de inkább rátöltök este.

Új hozzászólás Aktív témák