Új hozzászólás Aktív témák

  • chipesz

    őstag

    válasz TheMarci #242597 üzenetére

    Illetve ha amennyiben úgy akarja a rendszer. Nekem 10-ből 8-szor nem jó. Nem tudom hogy a dual sim kavar-e be, de konkrétan használhatatlan és megbízhatatlan. Van olyan ismerősöm akinek sosem tudtam iMessage-et küldeni, úgy hogy mellettem ült, és csak azután jött össze hogy először küldött nekem. Másik ami előfordul, hogy azt jelzi hogy iMessage-ként küldöm, megnyomom a küldést és látom hogy sms-ben ment el (akkor is, ha a Send as SMS ki van kapcsolva).

    A legjobb, amikor egyik percben még működik, aztán nem, és csak úgy tudom használni ha a teljes beszélgetésfolyamot törlöm.

    Akkor is "tönkremegy", ha jön egy sms arról hogy nem fogadott hívásom volt az illetőtől. Persze lehet hogy ez by design, de ez így elég gyér. A messages app szerintem úgy gány ahogy van (a Mail mellett). Nem lehet kiválasztani ezt sem egy gombbal hogy akkor iMessage-ként küldje, de azt sem hogy melyik telefonszámról szeretnék normál sms-t küldeni (ehhez újfent ki kell törölni a teljes beszélgetést, mert csak először van lehetőségem megadni).

    Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB

Új hozzászólás Aktív témák