Új hozzászólás Aktív témák

  • Frozzy

    őstag

    Egy pár gondolat az új telefonnal kapcsolatban és az ios15-el:

    Kezdjük ott, hogy szerintem az ios15-öt eléggé elbaszta az apple, Netet osztani rémes, hotspotra passwordot sharealni más almás eszközre is kb lehetetlen mert éppen nem elérhető.. az órámat nem tudom beállítani a telefonhoz h oldjon fel ha van rajtam maszk mert nem tud csaklakozni az órához :F .. aztán random app fagyások inkább az fb-nél az eléggé megdöbbentő számomra. Messenger és más alkalmazások értesítései csak úgy eltünnek meg ilyenek úgy érzem h ezt a szoftver updatet nagyon elkapkodták. A telefonnal kapcsolatban pedig a promotion nem mindig úgy működik ahogy kellene neki van amikor emailt olvasva ahol sok a szöveg kb érezhetoen kb 30hz-en megy a kijelző szét esik a kép amikor görgetem, több app sem megy 120hz-en amikor kéne vagy az első 1-2 ms nem úgy sikerül ahogyan kéne, aztán ott van az új kamera ami természetesen teljesen ugyan olyan jo mint a 12 pm és társai, az új funkcio a cinematic az kb használhatatlan alig talál fókuszt ha talál is random pontokon a képernyon éles marad valahogy nagyon kezdetleges az egész. Photographic Styles jó lenne ha előre meg tudnám csinálni a saját presetem és akkor használható lenne de így gyáriként inkább elvesz mint sem hozzá adna számomra.. Viszont az időjárás app nagyon jó lett, plusz kapok értesítőt mikor kezdődik az eső és meddig tart stb. és meglepően pontosan működött tegnap, ez nagy segítséglehet számomra a jövőben.
    Ja és a Notch.. Keskenyebb lett de nincs több infónk, sőtt még az ikonok is nagyobbak lettek, hogy kitöltsék a több helyet :C eszméletlen mekkora parasztvakítást kaptunk.

    úgy mindent összevetve szerintem az egész telefon és a rendszer is össze lett csapva csak időre összedobtak valamit nekünk és örüljünk neki.

    (arról már ne is beszéljünk, hogy spatial audional nem lehet beállítani h ha forgatom a fejem akkor ne változzon a hangerő külön, ha akarsz spatial audiot ezt a szar featuret is tűrnöd kell ami persze jo egy apple tv-n nézve filmet, de városban sétálva zenét hallgatva inkább idegesítő :W )

     iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017 

Új hozzászólás Aktív témák