Új hozzászólás Aktív témák

  • ZooLee

    őstag

    válasz Eriqo #25907 üzenetére

    Régóta gondolkodom egy dock vásárlásán, csak nem tudom eldönteni, hogy egy utángyártott darab tehet-e kárt a telefonban? Csak maga a dock teste lenne az utángyártott, a kábel pedig már amit eredetileg is a telefonhoz kaptam.

    Egy ilyen típusú dock (valószínűleg) nem fog kárt tenni a telefonban, mert gyakorlatilag csak a vezetékek meghosszabítása történik benne, nincsen az a spec áramkör, ami a kábelben van. Az olyanok lehetnek "veszélyesek", amelyeknek például mUSB csatlakozója van a hátulján, nem Lightning/Dock connector mama.

    Ez mindenkinek a saját felelőssége eldönteni, hogy bevállal-e ilyen kockázatot, ami az utángyártott termékkel jár, vagy nem. Láttunk már negatív példát! Saját tapasztalat: Én egy kábelt rendeltem (illetve nem azt, hanem átalakítót, de végül kábelt küldtek) ami egy ideig jól működött (töltésre) most viszont érintkezési problémája van, csak bizonyos pozícióban, megmozgatva érintkezik. (Ráadásul az USB végéről lejár a műanyag.) Hát, egy 10 dolláros próbálkozást megért, de nem fogom használni, mert nem éri meg kockáztatni, inkább megveszem a 20 dodós gyári átalakítót, vagy legalábbis egy rendes gyártótól származót...

Új hozzászólás Aktív témák