Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz markknight #282793 üzenetére

    Ezt csak úgy mondod, vagy megnézted az iCloud használati feltételeket?

    Ha a készülékről száznyolcvan (180) napig nem készül biztonsági mentés az iCloudba, az Apple fenntartja a jogot, hogy törölje az adott készülékhez tartozó esetlegesen tárolt biztonsági mentéseket.

    Az Apple fenntartja a jogot, hogy ha nem tudja megterhelni az Ön hitelkártyáját vagy fizetési számláját az esedékes díjakkal, akkor visszavonja vagy korlátozza a tárolt tartalmakhoz való hozzáférést, törölje a tárolt tartalmakat vagy megszüntesse az Ön fiókját.

    Az Apple bizonyos körülmények fennállása esetén bármikor, előzetes értesítés nélkül és azonnali hatállyal megszüntetheti vagy felfüggesztheti az Ön fiókját vagy annak egy részét és/vagy a Szolgáltatáshoz való hozzáférését.

    Tegyük fel ki akarsz próbálni félévre az új Samsungot és addig az iPhone-t fiókba rakod, már összejöhet a fenti helyzet.
    Tegyük fel baleset ér és kórházba kerülsz hónapokra, lejárt a bankkártyád stb. elfelejted módosítani, nem látod a 30 nap türelmi idő figyelmeztető levelet, felébredsz a kómából keresheted az adatod vajon ott van még.
    Tegyük fel durva rendszerhiba történik a felhőben és elszáll az adat.
    Tegyük fel - illetve ilyen már történt lásd korábban linkelt New York Times cikket - bevezetnek valamilyen szuperérzékeny AI scannelést és a balatoni strandon pucéran szaladgáló kisgyereked videója miatt káros tartalom címszóval zárolják az egész fiókod és magyarázkodhatsz adják vissza a hozzáférést.
    Tegyük fel átlaguser bekapcsolja a teljes titkosítást, saját felelőssége a kulcsok őrzése, de elbarmolja. Akkor szívás, ha nincs helyi mentése.

    Kényelmes dolog a felhő, én is használom. (iCloud, OneDrive) Csak ne kizárólag arra támaszkodjunk, legyen saját helyi mentés is.

Új hozzászólás Aktív témák