Új hozzászólás Aktív témák

  • markknight

    veterán

    válasz Luck Dragon #292463 üzenetére

    Igaz, de az van, hogy hiába ígérik azt a +1 óra üzemidőt, az maximum csak akkor igaz ha a gyári appokat használod.. vagy még akkor sem. Sőt, akkor sem :D

    Az iOS többet zabál évről évre. Nagyobb a proci, de nagyobb teljesítményen is pörög az egész és az appok irreálisan sokat zabálnak, szednek le. Egy facebook app is alapjáraton 300 mega.. 300!! Évről évre többet zabál az is. És még számtalan ilyen példa van, a filléres messenger app is 100 mega :D Mire föl? És nyilván most a tárhelyről beszélünk, de én merem párhuzamosítani a kettőt, hogy ha többet foglal, többet is eszik. Ez játékoknál, programoknál is így van.

    Szóval hiába jön a nagyobb battery, a külsős appok nyelik azt mint kacsa a nokedlit. Persze lehet teszteket nézni, hogy végtelenítve nézik a Lagzi lajcsit és melyik telefon merül le előbb, de igazából sajnos a third party appok és az iOS is tesz róla, hogy ne menj haza 20%-nál nagyobb töltöttségen ha használod a telefont.

    Egyébként én is örülnék, ha nem kéne minden áldott nap tölteni ezt a telefont ilyen 4-5 óra használat mellett. De sajnos ez egy álom, talán ha lenne 1-2 millióért iPhone, akkor abba lehet behérne egy ilyen fícsör is.

    Ezzel az egésszel csak azt akarom mondani, hogy ha a keynote-on azt hazudják, hogy kapsz +3 óra időt, az kb semmit nem jelent a gyakorlatban. Tapasztalat, ezer éve iPhone-om van. A 11 Pro hozott jegy kis javulást és ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák