Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz Noxy #294419 üzenetére

    Bár nem akartam reflektálni, de most mégis.
    Ha már droidszökevényeket írsz és próbálsz alázni, akkor lehetne azt is írni, hogy az almások meg ahogy az előbb más is említette az 1D-sek, plázacicások vonala, akik nem kihasználják a telefont, hanem chatelnek, tiktokoznak csupa "értelmes" vonal.
    Ezt megerősíti az is, hogy szerinted tök életszerűtlen dolgokat mondanak, közben meg több millió ember napi szinten használja a szerinted tök életszerűtlen dolgokat, és épp ezért androidot kénytelenek használni. De a szerinted tök életszerűtlen dolgok amúgy hogy-hogy nem azért megjelennek ios alatt is, mint pl a shortcut-sok, ami előtt a hozzád hasonló hithű iphone-osok totál felesleges dolognak tartották mikor a droidszökevényesek Taskeres megoldást kerestek almán. Szerencsére ha lassan is, de az Apple fejleszt olyan irányba, hogy szélesebb körben lehessen használni az iphone-t, lásd iOS 17 dupla simes megoldásának fejlesztése.

    A probléma ott van, hogy te és a hozzád hasonlóknak eszetek ágában sincs valósan segíteni azoknak a usereknek, akik megpróbálnak "droidszökevényből" almássá válni, hanem mondjátok a beteges almás beidegződéseteket. lugosi a másik jó példa erre. Állítása szerint sorolja a megoldásokat, közben a megoldásaik mind kimerülnek az Airdrop és társaiban, mikor egyesek százszor elmondták, hogy NEM CSAK almás cuccaik vannak.

    Tökéletesen jól látni ezt az elmúlt 1-2 napban is, mikor itt 2-3 ember közölte hogy szeretne másolni fileokat, képeket külső szerverre, vagy akármilyen gépre. A szerintetek megoldási leírás csinálj megosztást, oszt a Files appal csatlakozz hozzá. Kösz bakker, egy átlag usernek ez pont a nesze neked semmi fogd meg jól. Szégyen szemre nekem volt droidszökevénynek kellett segítenem nekik, de azt is priviben, nehogy az almás lelketek megsérüljön, hogy szerencsétlenek/buták egy külsős filekezelőt használnak (mikor ott az icloud és miért kellene mást használni...ugye a nagy segítségetek?), mert még őket is leoltottátok volna ezerrel.
    Most is baszki anydesket ajánlasz linuxos másolásra, ágyúval verébre tipikus esete...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák