Új hozzászólás Aktív témák

  • markknight

    veterán

    válasz M1995 #298392 üzenetére

    Olyan dolgokat láttok bele kommentekbe ami nem valós.

    Azért maradtak a fizikai gombok, mert üzletileg nem jutottak még el oda, hogy ezt fícsörként eladják. Ennyi, de mérget vehetsz rá, hogy a következő 5 évben el fogják sütni, mivel kell majd nekik az a hely is. A vicces ebben az, hogy nem egy irányban megyünk szépen a technológiai megváltás felé ahogy régen, hanem néha bemászunk ilyen zsákutcákba vagy leírunk egy kört magunk körül és csak aztán lépünk tovább.

    Másik példa: Leszedik a lightningot kb mindenről, de az iPhone-on hagyják. Mi ez ha nem zsákutca? Volt egy idő amikor a telefonodat nem tudtad átalakító/vagy új kábel nélkül rádugni a Macedre.

    Viszont nem értem, hogy mit magyarázzátok itt a sületlenségeket a topic elromlásáról, meg arról, hogy valaki problémázik.. Pusztán leírtam, hogy azt csinál az Apple amit akar, mindig örömködés a vége. És ez így is van. Ha jövőre újra lenne jack dugó akkor annak is örülnétek, hiszen azért van olyan Apple eszköz amin még mindig van, közben pedig kijelentik keynote-on, hogy egy idejétmúlt marhaság ami az őskor óta velünk van és ezzel a saját cuccaikat is leminősítik.

    Sajnos ti veszitek ezt túl komolyan, mert itt a fórumon vagy 100% Apple szektás vagy, vagy egy utolsó troll aki a kákán is csomót keres.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák