Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    válasz formula01 #299984 üzenetére

    Értőn kellene olvasni. Semmi gond ha egyénileg neked XY dolog fontos lenne és megy a kívánságműsor. Nekem is lenne pár, ha Tim Apple hallgatna rám. Én csak leírom XY dolgot itt miért ne várd, vagy csak később. Ennyi, de hisztiznek tovább. Amikor azt magyarázzák 100 W töltés nem rétegigény… én leírom iPhone, Galaxy, de még a referenciának mondott Pixel is 20-30 W a gyorstöltés, ami egy objektív tény, plusz tucatnyi más módszer is van ha éppen elfelejted, akkor megérthetnétek nem prioritás a gyártónál ez a kínai divat 100 W dolog. Nekem nem tűnik egyelőre piaci normának. Szóval megint az a hülye, aki számokkal érvekkel alátámasztja a mondanivalóját. Mert az nagyobb érv akinek csak reggeli szaráskor jut eszébe tölteni egy napi használati eszközt. Hát jól van. 🙂
    Androidról váltóknak elmondjuk ez és az itt ilyen, az a helyzet leírása, nem védés, tehát hiába várják mindjárt jön az iPhone Fold 100 W töltéssel, 16 GB RAM és mindennel. Jövő ősszel is csalódni fognak. Még Android térfélen se norma se a fold, se százzal tölteni.

    #300023
    Figyelj, például a reverse wireless charging is hasznos dolog, évek óta létező dolog, iPhone esetében viszont nincs még, 14 Pro előtt már pletykálták, de 15-nél se lett, lehetséges 16-nál se lesz, akkor minek rajta rugózni? SD kártya hely is hasznos valakinek, itt sose volt, stylus se, RAM is mindig kevesebb. És akkor jönnek a harcosok azért is az én anyámat? Lesz amikor lesz adott funkció. Amúgy valami oka csak vannak mennyi Androidról váltó van itt is, de folyton elégedetlenkednek egy-egy kiragadott dolog miatt, akkor miért tartanak ki a szerintük elmaradott iPhone-nál… engem nem látsz Android készülékek topikjában vergődni melyiknek milyen hiányossága, itt mindig fikáznak az ügyeletesek. (egyesek személyeskedve is) Ha nem állok le érvelni és csak azt írom akkor használjon mást, ne keresse az Androidot az iPhone-ban mert ez más vagy írjon feedbacket a cégnek mit hiányol, azért is az én anyámat?

    Mindegyiknek van előnye, hátránya hardver és szoftver oldalon is. Ezt se vitatja senki.

    Ha szerintetek érdekes ezredik alkalommal is a 60 Hz-ről beszélni és hogy szerintetek 20-30 W mintha használhatatlan lenne… Egyik héten a battery health % aggódás megy, másik héten miért nincs 100 W töltés… számomra ez unalmas, de majd igyekszem átlapozni.

Új hozzászólás Aktív témák