Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz kchris78 #304057 üzenetére

    "facetime is csap almas kereteken belul mukodik"

    nyilvan. azert nehez ezt komolyan venni, mert nagyon nehezen hiszem el ha valaki azt mondja, hogy sem o sem akivel beszelni akar nem hasznal semmilyen IM appot, legyen az viber/whatsapp/fbmessenger/fasztudja biztos van meg 5 millio ilyen. ezekben meg az a kozos, hogy gyak az OSSZES tud hivast is.
    szoval ertem en, akinek az a munkaja hogy egesz na telefonon hivogat valaki mast akinek az a munkaja hogy egesz nap telefonon hivogat, ok, nekik biztos komoly bunti hogy nem tarol el 50millio hivast a historyban az IOS. nyugodtan lehet menni droidra.
    en azon vagyok ki, hogy az ios egy konkretan rendszer, elletetben a droiddal ebbol EGY verzio letezik. ergo a vilagban futo 1milliard ios keszulek mind pont ugyan ugy kezeli a hivaslistat, nincs elteres mindegy hogy valaki kaliforniaban hasznal egy 15pm-et vagy esztorszagban egy 8+-t. aztan valahogy megis kibirja a vilag hogy nincs evekre visszamenoen history.
    ebbol illene erezni legalabb egy icipicit, hogy milyen brutalis retegigeny ez es akinek ilyen van az toknyugodtan elmehet es vehet egy barmi droidot, sot tovabbmegyek, vehet akarmilyen droidot aztan irhat ra olyan tarcsazot amit akar, ha kell irhat olyat ami minden nap beirja egy xlsx dokumentumba az osszes szamot amit aznap hivott es feltolti egy box folderbe. meg irhatja incrementalisan is es akkor lesz egy master dokumentum a boxba es minden nap csak hozzairja az aktualis uj szamokat. tessek, problem solved.

    en ertem, tenyleg ertem hogy valaki megvesz egy iphonet mer jol nez ki / meno (balkan) / kek / 212 gramm / barmiert aminek semmi koze ahhoz amiert jo amugy , aztan utana kivan, hogy miert nincs hivaslista. a valosag meg az, hogy mar 10 evvel ezelott sem erdekelte 1: sem a gyartot , 2: sem a vasarlokat ez, mert egy iphone az NEM telefon. egy s23 ultra NEM telefon. ezek kurvasokoldalu kicsi szamitogepek, amik arra jok mint amire egy laptop jo csak konyebb zsebre rakni, mert az embernek nincs akkora combja amire lehetne varrni egy akkor nadragot aminek lenne egy akkor zsebe, hogy macbookal jarkalj az utcan. ezek multimedias eszkozok, szamitogepek, amikkel MELLESLEG ha valakinek ilyen perverzioja van lehet telefonalni is. de legyen mar gyanus lol, hogy 10 eve nem ment le ugy keynote , hogy a "phone" mint tevekenyseg elhangzott volna. vajon miert, nem is ertem...

    tiszta lol ami itt megy, vegyen aki akar droidot aztan kodolja le a vilag legfaszabb tarcsazojat, adja el annak a 13 embernek akit ez legalabb minimalisan erdekel azt helo, minek szopataja magat iphonennal ha alkalmatlan arra amire hasznalni akarja ?

    biztos az egesz vilag teved amugy es senki nem latja ezt a hatalmas piaci rest... :U

    szerk : csak hogy tiszta legyen. az egvilagon semmi bajom nem lenne, ha ezek a kommentek ugy kezdodnek, hogy 'hat tudom hogy egyedul vagyok ezzel az igennyel, de az en elethelyetemben annnnnnyira jo lenne ha igy meg ugy mukodne"... de nem igy kezdodnek, hanem a 2023ban (2013ban is btw) mar gyakorlatilag irracionalis retegigenyt eloadjuk ugy mintha ez lenne a vilag legnagyobb gondja a klimavaltozas meg a covid kozt. mikozben siman csak senkit nem erdekel.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák