Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewTdi

    addikt

    Sziasztok!

    Legelőszőr is szeretném jelezni nektek, hogy picit sok türelmet fogok igényelni a kérdéseimmel és a hozzá nem értésemmel, ugyanis sosem volt iphone készülékem, világ életemben samsungos voltam, remélem ennek ellenére megtűrtök itt pár kérdés erejéig. :) :R
    A páromnak van egy céges iphone xr készüléke, amit sok sok éve használ, de most áttértek Samsungra, kapott egy S23-as készüléket. Az a feladat, hogy valamilyen formában az icloudban tárolt 140 gigányi fényképet és videót le tudjam menteni neki windowsos pc-re. Én már itt elakadtam. A telefonja csak 64 gigás. Illetve csak úgy van lehetőség leszedni cloudon kerezstül, hogy összesen egyszerre 1000db képet tudok lementeni? (tobb mint 14000 kép és videója van)
    még kérdések:
    - van e lehetőség valahogy az iphoneon mentett jelszavait (appokhoz tartozó jelszavakat is) valahogy átvinni a samsung készülékre?
    - van e lehetőség a viber beszélgetéseket / előzményeket átrakni a samsungra? (sajnos eddig csak azt olvastam ,hogy nincs)
    - van egy régi csengőhangja, amit a gyerkőc kiskorában vett fel, ahogy nevet. Ezt hol találom illetve hogyan tudom "kimenteni" az iphoneról, hogy át tudjam neki tenni a samsungra?
    Ha esetleg veszitek a fáradtságot a válasz adásra, megpróbálnátok valahogy úgy leírni / magyarázni, hogy figyelembe veszitek, hogy teljesen idegen számomra az ios és minden hozzá tartozó környezet?
    Előre is nagyon köszönöm, ha veszitek a fáradtságot és segítetek picit! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák