Új hozzászólás Aktív témák

  • M1995

    aktív tag

    Olvasom, az EU biztos szerint az iOS 17.4 randomizált böngésző választó képernyő sem elég jó nekik:

    In particular, we are concerned that the current design of the web browser choice screen deprives end-users of the ability to make a fully informed decision.

    Következő bajuk az lesz, hogy milyen időközönként kérdezzék usert milyen appot akar használni. És az is bajuk a Photos app egyéb core app is legyen uninstallálható. (ne kispályázzunk, Windows-on az explorer.exe is legyen könnyen uninstallálható)
    Ennyi erővel mit szarakodnak itt egyenként, csináljanak törvényt, hogy lehessen Androidot telepíteni az iPhone-re, aztán az iOS-t hagyják békén. Hiszen azok akik direkt azért választották az Apple-t, amiért olyan amilyen, azok választási lehetősége, user experience csökken. Legyen a szabad választás és user friendly elv jegyében (ha ezekkel jönnek mindig), hát legyen két iPhone a boltokban:
    - ahogy az Apple elképzeli
    - made for politicians

    Jó lenne egy saját EU tech ipar is, az nem tech ipar hogy nyakatekert törvényeket hoznak és bírságolnak. Na mindegy, különösebben nem akarok belemenni itt, az amerikai per kapcsán leírtam a véleményem miért gyenge az ügyész vádirata szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák