Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz vadászcsiga #3836 üzenetére

    Sajnos már a HTC-t is le lehet húzni lassan, förtelmes amit a One X produkál pl, és ezt már nem lehet azzal magyarázni, hogy a tegra dolog új nekik. Samsung most egész jó munkát végzett szoftveresen, eltekintve a memóriaproblémáktól. HW az más kérdés, sajnos ott komolyabb gondok vannak [link], [link], [link]. De akkor is inkább ez kéne, mint a HTC. Írtad az ICS felületét, hogy milyen lehangoló. Nekem sem tetszik, de ahogy korábban írtam nyitott szemmel járok, és azt vettem észre, hogy ha nem is valami szép, de roppant egységes a felület összehasonlítva a többi droidos társával. A samsungé talán említést sem érdemel, ami inkább lényeges, az a SE (vagy már csak Sony) és a HTC féle Sense. Mind a 2 jobban tetszik mint a gyári külső, de sajnos mind a 2 rettenetesen akad, és a Sonynál ott van az a probléma is, ha megnézed az ion vagy az xperia s videót, látni, hogy a vezérlőgombok pl a zenelejátszónál vagy a videónál nagyon elütnek az egyébként szép alapsémától. A HTC-nél nagyobb az egység, de ott meg minden letöltött program az ICS alaptémájához igazodik. Szóval most ezek miatt leginkább egy Nexus foglalkoztat mint esetleges iPhone alternatíva, mert a gui ha nem is szép, de egységes, és a frissítések is normálisan jönnek, nem éves csúszásokkal akár. És remélem a project butter tényleg hatásos lesz. Ami probléma lehet, hogy az alkalmazásoknál ott is bele lehet futni, hogy nem támogatott, de azért jóval ritkábban. Ami még zavaró, hogy videónál csak 24fps van. Tudom,a mozikban is ennyi, de jól tudjuk, hogy ha 24fps van megadva, akkor az bizony alá is fog menni néha, és nálam jóval komolyabb szakemberek is évet óta vitáznak arról, hogy elég-e a 24 fps a filmekhez. Ami viszont jó hír, hogy csak fullhd felvételnél jön ez elő, nekem már néha a 720p is fölösleges, és onnantól lefelé már 30 fps van.

    Szóval aki picit kalandozni akar, annak a Galaxy Nexust ajánlanám, mert nem bassza fel agyilag az embert, hogy nem jönnek a frissítések, és aki ios-t használ annak a szeme hozzászokott az egységhez. Na ezt itt is megkapja. És most az ára sem vészes, igaz most lett vége az akciónak és már megint 130. De nem 170-180 mint egy sgs 3, és frissebb a rendszer rajta, és több videó szerint is veri folyamatosságban és gyorsaságban az összes droidot 4.1 rendszerrel.

    Sajnos kell ilyenekkel foglalkozni, mert az ios grafikai újdonságai valami okádék szinten vannak.

    [ Szerkesztve ]

    "Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Új hozzászólás Aktív témák