Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    válasz privacy99 #39715 üzenetére

    1.:A felbukkant ikonok szintén rondák. Vagy mivel sokan kényesek az ízlésre, átfogalmazom: A bétában látható irányelveket követik az "új" ikonok is, ha színvilágot, és egyéb dizájn elemeket nézem. Szóval nem nagy változás.

    2.: Nem a beta alapján ítélnek az emberek, az Apple által hivatalosan kiadott videóban látható iOS 7 alapján (is) látható, hogy mi az irány, merre akarnak menni. Ezt csak megerősíti a béta. Az, hogy csiszolnak rajta édeskevés.

    3.: A szkeumorf elemek, a 3D hatású gombok nem térnek vissza, hiszen Ive ezt akarta kiölni. Ehhez szintén semmi köze annak, hogy béta a mostani cucc.

    Szóval akármennyire hangoztatod, hogy beta, azzal csak a bugokat, a gyengébb akksit, az újraindulásokat lehet megmagyarázni, és ez így is van, ez teljesen normális. A külső viszont marad, még ha finomítanak is rajta. Lerakták az új alapokat: ez az új minimalista, funkcionalista, flat design. Ez már nem fog változni, maximum reszelnek rajta.

    "Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Új hozzászólás Aktív témák