Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz B-L-A-C-K #52326 üzenetére

    valoban ket hasznos feature van benne (szerintem)
    Az ujjlenyomat olvaso, meg a 120 fps. A kamera picit jobb sotetben (tenyleg nem hatalmas a kulonbepseg), es a szinek vakunal szinten jobbak tudnak lenni...de tenyleg ennyi.
    64 bites architektura, nagyobb (dupla) L1 cache meg baromira nem jon ki hasznalatban (jo...tenyleg gyorsabban toltodnek be a nagyobb progik / jatekok, de azutan semmi kulonseg)...en elvartam volna, hogy bizony legyen a mindennapi hasznalat kozben is sebessegkulonbseg, de igazabol nincs (sajat szemelyes tapasztalat nem csak a videokbol szurtem le)
    Megeri-e vagy sem...megeri annak aki orul a legfrissebb hardvernek, es valoszimnuleg kesobb azert erezheto lesz a hardverben rejlo potencialkulonbseg (kerdes mikor), es ha valaki szeret videozgatni slow mo-zni akkor annak is , mert szep a kep (foto burst sem utolso ha tenyleg a kepi szolgaltatasokra megyunkra...es van akinek ez tenyleg sokat szamit), szoval ez egyeni preferencia kerdese, es semmi koze a jozan megfontoltsaghoz. En ma majdnem hozattam egyet angliabol, de mivel nem volt ezert nem...es nem vagyok letorve, de ha lett volna akkor sem azon toprengtem volna mennyivel tobbe kerul mint I5 (hasznltan). Van aki nem is vesz hasznalt keszuleket. Ha megteheti miert ne tegye? Es ez esetben most mar azert jobb valasztas lesz az 5S ;)

    (#52334) bigdady:
    nekem volt gondom tegnap a skype-val, de csak benaztam :B

    (#52337) B-L-A-C-K:
    abszolut ertem amit mondasz, de masok helyett nem lehetunk okosabbak. Neked nem eri meg (es ez teljesen logikus), masnak meg igen (es nem erdekli a logika :)) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák