Új hozzászólás Aktív témák

  • TBMC

    addikt

    Segitsegetekre lenne szuksegem!

    Van egy i5S keszulekem, 2014 januarban vasaroltam, T, elofizu.
    Majus-junius ota minden honapban legalabb 2x olyat csinal a keszulek, hogy kikapcsol magatol (van, hogy epp pl telefonalgatas kozbe, de van, hogy ejszaka) s ezt kovetoen be sem lehet kapcsolni tobbet. KIVEVE ha gepre dugom, majd DFU es ujrahuzom. ez roppant idegesito mert az elso 2 ilyennel nem volt bizt mentesem es az osszes kep s egyebek eltuntek. A polus tmobileba szeptember elejen vittem be, hogy szeretnek gariztatni. Odaadtama keszuleket, s latta, hogy be sem lehet kapcsolni, elmondtam csak dfu bol lehet ujrahuzni s utana megint mukodik ideig-oraig. Felvette a problemat (elvileg) gepen, s ezt kovetoen azt az ifnot kaptam, hogy ertesitenek telefonon/sms ben amint beerkezik az uj keszulek, majd bemegyek s cserelik egybol.

    Eltelt 2het, bementem, mondtak meg nem erkezett. eltelt ismet 2 het ekkor kb okt kozepe lehetett, mondtak, hogy a napokban erkezik a telefon, s hivni fognak mindenkepp nem kell tobbet bejarkalnom addig (kozben ossze tornyosultak a dolgok a fejem folott, s idom se volt bemenni) november elso heteben felhaborodva mentem be a tmobile (polus), hogy mi a fenet csinalnak mar hol a masik keszulek (eddig is folyamatosan cseszekedett, s roppant idegesito mikor munka kozbe csinalja) erre kozoltek velem MEGSZUNT nov 1tol a tmob szervize, s hogy minden ugyfelet ertesitettek (erdekes, hogy engem pont nem). Majd kozoltek velem hozzam be ismet a keszuleket es 4-5 het az atfutasi ido mig elkuldik az Appleresellernek, s majd ok intezik a sorsat, VAGY vigyem be en APR be.

    Hazamentem lementettem mindent ismet, majd bevittem az istyleba. Ahol elmondtam a tuneteket, s hogy a tmobileba rogzitettek is, (de epp akkor ugye nem csinalta, hisz idoszakosan jon elo a fentebb emlitett problem, ahogy irtam is) szetszedtek a keszuleket (nincs-e beazva), majd atvettek a keszuleket, mondtak 3-4munkanap mulva csorognek es johetek erte.

    Hivtak is a 4. munkanapon, mikor is bementem, s elszornyedve lattam, hogy nem csereltek ki a keszuleket. A rajta levo foliaim elol-hatul lyukasak, holyagosak, s ossze is lett cseszve a telefon felul illetve az oldalan is (en hulye ezt nem neztem ott meg egybol)... a garipapirra annyit irtak szoftveres visszallitas tortent (b*zmeg nem tudom elmondani hanyszor pakoltam ujra az elmult fel evbe, amit jeleztem is , s rogzitettek is a munkalapra) ... egyszeruen vicc, majd istyleban a srac azt mondta kerjem ki a tmobiletol a munkalapot.

    Bementem a tmobileba s kozoltek a munkalapok mar nincsenek meg, vissza istyle ezt kovetoen azt az infot kaptam, hogy csak le akarnak razni, kotelesek kiadni,... vissza tmob es tovabbra is semmi.

    VALAKI tudna esetleg segiteni, hogyan tudnam kikerni? vagy esetleg valakinak kapcsolata, hogy ki lehessen kerni a munkalapot? mert az kizaro ok lenne s vegre kicserelnek a keszulekemet (meg garancia lejarta elott)... vicc

    Elore is halas koszonetem! Illetve azert is, hogy elolvastatok, bocsi, picit hosszura sikeredett. :K

    :R

    markbellus.hu 

Új hozzászólás Aktív témák