Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz maxika2004 #16399 üzenetére

    elöl az előresorolt hirdetések vannak, mint minden ilyen aprós rendszerben a világon. azért fizettek, akik fizettek, hogy elöl legyenek, feladási dátumtól függetlenül. utána - gondolom - jó a rendezés. de ott is van nagy betűkkel, hogy "Kiemelt hirdetések".

    Frissek, Új hirdetések. szerinted ez zavaróbb, mint a "Feladási idő szerint csökkenő"? 2018 van, nézz rá egy árukereső.hu-ra vagy bármire, mindenhol így jelölik. mert logikus, érti mindenki, nem programozó-magyarul van.

    hogy melyik arculat mennyit ér, azt meg elég megnézni úgy, hogy megnyitod egymás mellett a kettőt (wayback machine segít a régit mutatni). vicc a mostanihoz képest, iszonyú elavult. ha az egyetlen metrika, hogy valaki jobban szereti a sötét háttereket, akkor "jobb" a régi, de mint arculat, őszintén szólva sosem volt jó.

    "férjen ki sok hirdetés" -- erre van a kompakt nézet, benyomod, kész. nem, 10px-es Arialra, meg a nyomott letter-spacing miatt imádott mini Tahomára nem fogunk visszatérni már soha, azok az idők elmúltak.

    kezdésnek ennyit. a bugokon dolgozunk.

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák