Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz Criton #10018 üzenetére

    Hasra ütés szerűen mondok egy számot, az EÜ vizsgával rendelkezők 90%-a nem volna képes újraélesztésre. A fele nem merné megtenni, a másik fele nem tudná hogy kell.
    Az, hogy egyszer fújdogálod a babát az oktatáson meg az, hogy egyszer(-kétszer ;] ) fújdogálod a vizsgán, az nem azt jelenti, hogy Te tudsz újraéleszteni... sőt...

    Egyéni probléma, de én nem vagyok benne biztos, hogy nekem jobb volna fejtetőtől cipőtalpig lebénulva élni, mint meghalni.

    Akkor átfogalmaznám a korábbi megállapításom:
    A közvetlen életveszélyt kell elhárítani. Ezen az oktatás semmit nem segít. Józan ésszel is tudod, hogyha ott hagyod az égő autóban akkor meghal, és onnan bizony ki kell húzni (és azt tapasztalatból tudom, hogy ilyen esetekben a legkevésbé sem törődik az ember a helyes fogásokkal, mert nem berögzült mozdulat, gondolkodni meg a leghiggadtabb, legátfontoltabb ember sem tud).

    Az oktatás és a vizsga arra jó, hogy amikor egy kiscsaj kiüti magát alkohollal egy bulin, akkor az összes friss jogsis körbeállja, és mondja, hogy mit kell vele csinálni (na ezt nagyon sűrűn szoktam tapasztalni). ;]

    (#10019) harry: bármin tanulsz is meg, nagyon furcsa lesz átülni egy teljesen más autóba. Ha még üzemanyagváltás is van, akkor pláne.
    Nagy autó egyáltalán nem hátrány szerintem. Bár én nem szeretem vezetni ezeket a nagy dögöket.

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák