Új hozzászólás Aktív témák

  • jerry311

    nagyúr

    válasz mephi666 #10252 üzenetére

    Sosem tudtam megszokni, hogy kinyomott kuplunggal alljak, kiveve az emlitett, "mingya zoldre valt, mert mar ismerem a lampat" helzyeteket.

    Lakotarsamat viszont igy tanitja az oktatoja, de nagyon durvan.
    Szepen visszavaltogat fekezes kozben, ez oke. Aztan amikor megalltunk beteszi 1-be es akar percekig ott allunk igy. Ketlem, hogy ezt annyira szeretne a kuplung...
    De ugyanez akkor is, ha mondjuk ram var, amig becsukom a garazst. Kitolat, beall az ut szelere es 1-ben varja, amig beszallok es bekotom magam.
    Szvsz idiota modszer. Masreszt kenyelmetlen is.

    Hugmonak meg kb. ismeretlen a motorfek fogalma, igy tanulta es nem hajlando valtoztatni. Ha nagyot kell lassitani, (amihez vissza is kell valtani), akkor fekkel egyutt szepen kuplung is. Ha utana gyorsitani kell, akkor szepen atteszi a megfelelo sebessegbe es megy tovabb.

    Unokahugomat legalabb meg tudtam tanitani a motorfek hasznalatara. Mondjuk az sem volt valami leanyalom. Igaz az masert. Januar elsejen, friss hoban, Szilvasvarad --> Budapest. Faradtan, masnaposan, egy jozan, de faradt embert tanitani a motorfek rejtelmeire csodalatos hegyvideki kornyezetben...
    Tuleltuk es csak egyszer csuszott meg, de szerencsere nem akkor jott szembol a busz. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák