Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz EQMontoya #1742 üzenetére

    1. Én meg vezettem már éjjel, és ment előttem kivilágítatlan biciklis. Szerencséje volt, hogy lakott területen, se prizma, se villogó, se smemi nem volt rajta. A legbrutálisabb azonban a szomabt este, mikor diszkóba menő fiatalok gyalogolnak át a szomszéd faluba.... Na azt vedd észre főúton, ha jön valaki szembe.

    2. : na mi az beszólogatunk, beszólogatunk? Miért gondolod azt, hogy ne engedtek volna el kirándulni? Az iskolabusz meg kb arról szlt nekünk, hogy álltunk, mivel a 6.30as busz a kórház felé ment, így teli volt idős emberrel....
    Egyébként a buszos dolgo perpill nem érint, de nem tudom miért nem lázadozol akkro a gépkocsiba kötelező gyereküléstől? Ja, hogy az más?

    Céges buszon minden ülésen van biztonsági öv, általában használom is.
    Boxiné: huhh, akkor megnyugodtam. Már kezdtem mást hinni. :B :B

    Egyébként nem feltétlen kéne ez a mellény téma, ha pl. olyan kabátokat, vagy olyan cipőket stb, lehetne csak eladni, amin van fényvisszaverő csík. Tényleg jó ötlet amúgy a mellény, és nem is drága. Aki éjszaka bicajozik, az meg legalább ezt a kis szívességet tegye meg. (A kis piros villogó is sokszor csak közelről látszik... )

    [Szerkesztve]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák