Új hozzászólás Aktív témák

  • niti

    aktív tag

    válasz jerry311 #2792 üzenetére

    Kapsz egy... Nemtom. Mit szeretnél? Tibicsokit? :D
    R: mit nem értesz? :)

    Köszönöm, köszönöm, és Tope, Neked is! :))

    Sikerült, bár elég szőkenősen adtam elő.
    Rögtön az elején elakadtam, annál a kérdésnél, hogy miket kell ellenőrizni a gépkocsin elindulás előtt? Vagy fél percig gondolkodtam, mire a gumiabroncsok is eszembe jutottak, pedig abszolút tudtam, de annyira be voltam rezelve, hogy leblokkolt az agyam.
    Műszaki résznél a hűtőfolyadékot húztam, és el kellett volna mondanom, hogy miből áll.Nagy idegességemben nem jutott eszembe, hogy fagyálló+ desztvíz, hanem azon gondolkodtam egyfolytában, hogy maga a fagyálló miből lehet... :D
    Aztán tulajdonképpen abban a hitben indultam el, hogy már megbuktam, mert aki a műszakin elhasal, annak ezt nem mondják meg, csak a vizsga végén.
    A második irányjelzéssel együtt bekapcsoltam az ablaktörlőt is, és amíg azzal voltam elfoglalva, hogy kikapcsoljam, addig kicsit átcsúsztam kanyarodás közben a másik sávba.
    Ezután kicsit közelebb álltam meg a lánchoz, mint kellett volna, de szerintem ez nem az én hibám, rém szar a fék az autón, csikorgott meg csúszott is... A vizsgabiztos meg megjegyezte, hogy szerencse, hogy rövid az orra az autónak.
    A pluszfeladatom a kapubeálló hátra volt, ezzel nem volt baj. Még egyenesen is sikerült beállnom, ami nagyon meglepett :D
    Ami viszont még nagyon kellemetlen volt a végén, hogy megpróbáltam beállni két parkoló autó közé, és hát nem nagyon fértem be, tolatgatni kellett volna, és végül már a vizsgabiztos mondta, hogy mit is csináljak, mert különben sosem álltam volna be arra a helyre.
    Nem fűztem hozzá sok reményt, sőt, csodálkozom is rajta, hogy átengedtek.
    Talán túl rendes is volt a vizsgabiztos, én szerintem megbuktattam volna magam... :DD

    El is fogyott a jóindulata, az utánam következő srácot megvágta, mert nem nagyon tudta, hol kell megmérni a motorolajszintet... Oké-oké, ez gáz, de ezen kívül mindent tökéletesen csinált, szerintem nekem több hibám volt, de lehet, hogy szimpatikus voltam neki ;]

    Nos, köszönöm mindenkinek a szurkolást, egy hét múlva kezdem a városit, már nagyon várom!

Új hozzászólás Aktív témák