Új hozzászólás Aktív témák

  • Psychonaut

    addikt

    válasz Cola111 #9552 üzenetére

    Nem "jovok ki eled"...megyek 140-150 kozott, tukorbe nezek, ha az inditando manover a belso savban mogottem jovo komolyabb akadalyoztatasa nelkul megoldhato, belekezdek. Nem szoktam eros fekezesre kenyszeriteni senkit...ha kicsit vissza kell vennie a tempobol, igy jart, nem fogok en 120 korulre lassitani a kulso savban halado lassu autos mogott miatta.

    Itt egyebkent arrol az esetrol volt szo, amikor belso savban utolernek, nem arrol, hogy valaki kivag a masik ele figyelmetlensegbol. Nem ugyanaz.

    jerry311: ugyanmar, egyreszt nem hiszem el, hogy nem lehetett volna ertelmesen megfogalmazni, masreszt a "nagy halak" kikerultek eddig is, ki fogjak kerulni most is. Viszont latok a kornyekunkon par tizeneves Micrat, Golfot, A3-mast nemet es svajci rendszammal, na ezeknek a tulajdonosai szivjak meg ezt igazan. Az a baj, hogy pont a kis erteku autoknal az auto ertekenek 1/2-e, vagy meg tobb a regisztracios dij es az osszes jarulekos koltseg, mig egy BMW-nel csak az ar 1/14-ed, 1/15-od resze (csak tipp, de tobb szerintem nem lehet). Ergo: aranyaiban sokkal tobbet kellene fizetni a kis erteku autok (minden valoszinuseg szerint vekonyabb penztarcaval rendelkezo) tulajdonosainak, mint a draga autot vasarloknak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák