Új hozzászólás Aktív témák

  • meanmax

    újonc

    válasz Revolit #12115 üzenetére

    Jó sok hozzászólás jött közben, és páran írtátok hogy ennyiért nem éri meg kimenni.. én akárhogy is számolom bőven megéri, sőt. Itthon 700k bruttós ajánlataim voltak, most ennél több lesz a nettó fizum, ráadásul lesz +2 havi bónuszom ami még nagyobb összeg. Itthon jó esetben kapnék egy havi fizut meg valamennyi cafeteriát, de az messze nem ugyanaz az összeg lenne. Azt is vegyétek figyelembe, hogy nem sokkal több mint 2,5 év tapasztalatom van, azért az még bőven a mid alja, ne akarjuk összehasonlítani az itthoni senior fizukkal, bónuszokkal :)

    Amúgy a vicces az, hogy konkrétan az albink grazban (nem egyedül megyek ki, jön velem barátnőm is) egy nagyon minimális összeggel lesz drágább mint itt bpn, de hogy ha bemegyek egy aldiba akkor se fizetek sokkal többet mint itthon (határ mellett laktam bp előtt, elég sokat járok át és nagyjából tisztában vagyok a kinti árakkal).

    Majd ha már kint leszek pár hónapja szívesen írok róla hogy mennyi marad hónap végére és hogy hogyan jövünk ki, de kb hasonlóra számítok mint amit @DanielLong is írt pár hozzászólással feljebb.

Új hozzászólás Aktív témák