-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz WarLock07222 #110551 üzenetére
Hát, hogy bocsánat, hogy értetlenkedem. Neked ez a műanyag halom jön be nekem a klasszik fa-fém, ez van.
-
MODERÁTOR
válasz Bazsee71 #110578 üzenetére
Csak erdekel, hogy cca 1.5m forintert mit nyujt. Van egy tablet, tok fancy meg minden, de ez most dual bojler vagy mifene? Tudok vele egymas utan 3 lattehoz tejet gozolni? Na nem mintha fenyegetne a veszely, hogy valaha is ilyet vegyek. Ha meg csak presszoban eros akkor ott van tizedannyiert a GC
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Kávé Kálmán #110581 üzenetére
Tesla aminek hirhedten szar az osszeszerelesi minosege
De oke ertem a dolgot. Maradok inkabb a klasszikus kvgep vonalon. -
MODERÁTOR
válasz sLINKy #110592 üzenetére
10-15 perc utan a marax nalam kb 70 fokos, reggeli bekapcsolaskor kell a 20-22, masodik felfutesnel eleg lehet a 15. De amugy nekem teljesen mindegy mennyi a felfutesi ido, foleg amiota vannak okos konnektorok. A hoingadozasa sokkal zavarobb, ezert is kene egy fasza DB gep.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz sLINKy #110596 üzenetére
Csapolás közben minimális, inkább az a baj, hogy adott kapcsoló állásban 0-1-2 nagyon szórnak az értékek. Szóval egyszer 95 fokig megy fel, máskor meg a 92-t is alig éri el, nem tudom mitől függ. Fejhőmérő alapján mérve. Az első bekapcsolás szokott pontosan beállni, utána már kevésbé. Ez amúgy milyen cucc ami a videón van? elég patent cuccnak tűnik. Btw a de1 mellé minek van marád ha ennyire high end gép?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Még mindig nem értem mi ez a nagy hype a Bányai kávék körül, bontottam egy costa ricát, de olyan tök átlagos semmilyen íze van. Max 2500-at érne meg /250g. Egy CM vagy goosebumps fényévekre van tőle ízben.
-
MODERÁTOR
válasz fragola.6035 #110903 üzenetére
Úgy tudom csak a Lucky Cap pörköli.
-
MODERÁTOR
válasz Gravity1234 #110947 üzenetére
CM Aricha/Nensebo Etiop, Goosebumps Costa Rica
-
MODERÁTOR
válasz Parci #110985 üzenetére
Presszoba neha teszek cukrot ha “klasszik” helyen kerem ki mert ott altalaban 50-50 vagy 70-30-as blendek vannak es az azert nem annyira adja a gyumis vonalat. Az a legrosszabb amikor valaki kostolas nelkul pakolja bele a raklap cukrot
Belegondolva, hogy gyerekkoromban hogyan ittak a felnottek ebed utan a kotyogos kavet, 2 kockacukor, suritett tej v tejpor aztan hadd szoljon. -
MODERÁTOR
válasz fragola.6035 #110997 üzenetére
Alapvetoen cortadorol es flat white-rol volt szo ami azert kozel nem olyan hig mint a latte. Fw eseten 45-50ml-es duplahoz ontok ~150ml tejet. Aki ilyen aranyok mellett nem erzi a difit a kavek ize kozott tenyleg jobb ha sarga csiboval eteti a szarvasit.
-
MODERÁTOR
válasz Pgabor79 #111019 üzenetére
Nem az a lényeg mikor vetted hanem, hogy mikor pörkölték/csomagolták. Hol és mennyit állt stb.
Sötét pöri esetén 85-88, de ki kell tapasztalni, hogy az adott kávé mely hőmérsékleten a legjobb. PallYotztól tudsz venni aránylag friss sötét pörit, azzal érdemesebb kísérletezni. -
MODERÁTOR
válasz kisati748 #111111 üzenetére
Hirtelen ennyi jutott eszembe (a dőlt betűvel jelzettben nem voltam, a többit próbáltam)
A *-gal jelöltek pedig a kedvenceim ahol soha nem kaptam rossz/ihatatlan kofit.Budapest Baristas *
Tamp&Pull *
Flow
ByBeans *
Madal café
Kaffeine
Fekete
Addicted 2 caffeine *
Kelet kávézó
The Nook *
Mesterbike
Double shot *
Mantra *
Nor/ma
Doradó café *
Perfect Match Espresso Bar
9bar *
Espresso Embassy
Kávétársaság
Steamhouse
Fabrik
My green cup
Piknik
Kontakt -
MODERÁTOR
válasz WarLock07222 #111120 üzenetére
Hozzáírtam cca 20-at, alakul ez
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs