-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz bbuffy #105999 üzenetére
Tudom. De a legnagyobb különbséget az áztatás vs. átfolyásos módszerek között az adja, hogy átfolyásosnál a folyamatos friss víz jobban kioldja a savakat. Viszont a hideg víz alapból nem nagyon tudja a savakat kioldani. Emellett bár csepegteted, de gyakorlatilag a csepegés átáztatja az összes őrleményt, ami vizes marad amíg vége nincs a folyamatnak, mivel a lefolyás se gyorsabb... gyakorlatilag ázik. Szóval szerintem nem lesz érdemi különbség a végeredményben (értsd: vakteszten nem mondod meg melyik melyikkel készült megegyező koncentráció esetén). De a tévedés jogát fenntartom
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest