Aktív témák

  • norbee2244

    senior tag

    válasz lecsokolbi #35757 üzenetére

    Jó cumo én vagy 1-esre vagy 3-4re utazok.

    Simon: Segg kérdése..nekem már oly mindegy konkrétan a drágább gatyóim voltak kényelmetlenek tehát most már csak használt értelmesnek kinéző gatyát veszek szinte. Viszont megoldódott a gatya kopás problémám hátha valaki ilyennel küzd: a nadrág hátsó része kezd kikopni az üleptől kb 15cm-re. Amióta lecseréltem kisebbre a vázam semmi problemo nincs és a nyakam mögötti rész sem fáj annyira illetve kevésszer. 183 centi Simon és m-l a mérete emlékeim szerint.

    Hujuj megy ám az ismerkedés :P

    Tizedes: Én mindig ilyen sapoban járok szinte csak nekem még a htc-columbia-s időkből maradt egy szép sárga lélek. Kényelmes nagyon meg olyan kis országutis ( bratyóm szerint kőműves sapka )

    Simonszerk: van egy nw gatyám abba 5-öt és kegyetlen kényelmetlen volt,de nekem a heréim szoktak bent maradási küzdelmeket folytatni tehát sokszor becsúszik alulra nah az az ami igazán fájni tud. Aldi-s gatyókat zúztam egy darabig azok rendre 5-6e-t kibírtak aztán hátul kopás jelent meg utánna átlátszóak voltak tehát téli gatyóként használtam csak,de el sosem szakadt. Most is egy northwave csapatgatyát nyúzok 5-6 ezre talán,de bajom nincs vele. Miután haza estünk akkor sem nagyon éreztem,hogy valami történt volna ott lent..

    [ Szerkesztve ]

    www.casehouse.hu

Aktív témák