Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    Topikgazda

    válasz mirci18 #424 üzenetére

    Egy a lényeg, hogy kell az a minimum 200 °C, amit nem tudom sparheltben el tudsz-e érni, bár néhány óra intenzív tüzeléssel, biztos, főleg ha jó féle német brikettel vagy lengyel szénnel rakod. :D
    A hordóban közvetlenül a parázs felett és persze lezárt fedővel hamarabb. Csak a pizza követ is tedd fel a rácsra, viszont ne szórj rá lisztet, felesleges. Te is csak egy adag kormot gyártanál a kő és a pizza közt mint a Magyarósi Csaba.
    Most így nem rémlik, és válasz közben nem lapozhatok oldalt, hogy megnézzem. Van rajta hőmérő? Ha nincs akkor mihamarabb keríts egyet, lehetőleg Fahrenheit és Celsius skálás legyen.

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák