Új hozzászólás Aktív témák

  • Essejó

    Topikgazda

    válasz lemmy71 #431 üzenetére

    A kolléga a javaslatomra a Seasoningot tervezi a tényleges sütés előtt, csak mivel még a kiégetés óta kormos a belseje, azt előbb le kéne takarítani, erre mondtam , hogy korong, mire te mondod, a sterimobot. A képen amit feltett látszik a krómozott rács, erre ezt írtad: de előtte azért takarítsd meg alaposan a rácsot mielőtt olajoznád. Persze mosogassa el, más tisztítást első használat előtt nem igényel, még a seasoninghoz sem kell betennie.
    Szekrény szmókerben rozsdamentest? Ez izgalmas, mennyibe fájhat egy kb 4mm-es rozsdamentesből készített füstölőtér, nem azért de azt rozsdamentesből készíteni erőst óverkil, meg felesleges is. Max le van homokozva és attól olyan fényes. Arról nem beszélve ha odamegyek és ráégetve találom akkor használtat akar eladni? Ha meg nem égeti rá az olajat, akkor az pár hét alatt megavasodik. Max valami konzerváló felületi kenőcsöt alkalmaz, amit ki kell takarítani belőle, használat előtt. Szerintem.

    Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?

Új hozzászólás Aktív témák