Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz tzimash #434 üzenetére

    Ja, nincs itt probléma a részemről ;) Én is rengeteget flexelek stb. de biztos nem konogoznák végig egy 200 literes kormos hordó belsőt, nincs az az isten :N Én az olaj ráégetést a rácsokra értettem nem az oldalára, az hogy kormos a hordó belseje miért zavaró, előbb utóbb úgy is olyan lesz megint. Az meg hogy a te rácsod valami krómozott anyag annyira nem figyeltem, én decemberben hegesztettem 6 -os acélból grill rácsokat azokat konzerváltam étolajjal.

    Essejó (#433)
    A szerény szmókernél nem maga a tűztérfalra gondoltam mint savállóanyag, persze az mezei 5 - 10 kazánlemez ki hogyan készíti. Én a rácsokra és a és a füstölő térben lévő sínekre rácstartókra gondoltam. Tettél is fel egy videót valamik hazai gyártóról és abban szó van (javasolja) az olajráégetésről a szekrény szmókernél ;)

Új hozzászólás Aktív témák