-
Fototrend
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Ja, nincs itt probléma a részemről Én is rengeteget flexelek stb. de biztos nem konogoznák végig egy 200 literes kormos hordó belsőt, nincs az az isten Én az olaj ráégetést a rácsokra értettem nem az oldalára, az hogy kormos a hordó belseje miért zavaró, előbb utóbb úgy is olyan lesz megint. Az meg hogy a te rácsod valami krómozott anyag annyira nem figyeltem, én decemberben hegesztettem 6 -os acélból grill rácsokat azokat konzerváltam étolajjal.
Essejó (#433)
A szerény szmókernél nem maga a tűztérfalra gondoltam mint savállóanyag, persze az mezei 5 - 10 kazánlemez ki hogyan készíti. Én a rácsokra és a és a füstölő térben lévő sínekre rácstartókra gondoltam. Tettél is fel egy videót valamik hazai gyártóról és abban szó van (javasolja) az olajráégetésről a szekrény szmókernél