Új hozzászólás Aktív témák

  • myrra

    senior tag

    válasz janati #1207 üzenetére

    én nem azt mondom hogy kezdő lennél a feederhez, mert szerintem biztos eredményesebben tudnál vele fenekezni mint egy hagyományos fenekezővel.

    én a rablóhalazáshoz nem tudom ajánlani. egyrészt a vastag zsinór miatt törhet a bot. másrészt ha nem heavy feedert veszel akkor akár még az is előfordulhat hogy ha úszós csukázás közben túlléped a dobósúlyát a botnak. és szerintem medium bottal érdemes kezdeni, mert sokkal érzékenyebb

    tehát feedert fenekezésre, és esetleg úszózásra lehet használni, leginkább békéshalra hogy elég legyen a 16-20as főzsinór.

    ha meg mindenre akarod használni akkor universzális botot vegyél legalább 80-150g-os dobósúllyal

    további problémák jutottak eszembe. feederhez merülőzsinór érdemes használni hogy a hullámzás, és a szél kevésbé szivasson. de pl úszózáshoz nem annyira jó a merülő zsinór, mert plusz súlyt jelenthet az úszónak és így nehéz lesz belőnöd hogy mennyi ólmot rakjál rá, mivel ha messzeb dobod akkor kevesebb kéne, ha meg közelebb akkor több.

    [Szerkesztve]

    ''máskor mielőtt elküldöd a post-ot és megnyomod az OK-t gondolj arra,hogy itt mindig mindenki lesben áll..'' by Janesz :) Chuck Norris nem iszik turmixot! :DD a vadhúsnak minimum 25%a zsír by Janesz

Új hozzászólás Aktív témák