Új hozzászólás Aktív témák

  • horcsog

    tag

    válasz saen #88369 üzenetére

    Jó tenyeres csalihal már elég kicsit, kisebb tenyeresnél az sem baj sőt. MInden szezonban jön ilyenre nekem általában más ragadozó is , de nem sűrűn 1-1 db. Süllő vagy csuka , nem az van minden 2. pecán süllők , vagy csukák.

    Gilisztából harmatgiliszta este eső után tudod szedni őket , begyűjtesz amennyit csak tudsz valami palántaföldbe egy vödörbe és újságpapír , vagy kávézacc kaja nekik . Az újságból nem ezek a fényes papírúak és kicsit meg kell áztatni szétázik a papír azt megkajálják. Sokáig megmarad így ha hűvös helyre tudod rakni nyáron is harmatgiliszta.

    A csali lehet a teljes vízmélységben. Változó mi a nyerő mennyire mély a víz és mennyire rabol felszínközelben. Minimum legyen megemelve mondjuk fél méterre , maximum pedig a víz tetejétől fél méterre. :) Vagy csobogósra is rakhatod teljesen a víztetőre de ahhoz már stupek kell nem elég a túlsúlyozott csukázós. Ha sima úszóst használt ott könnyen variálsz a mélységgel.

    Ha ez egy nem túl mély csatorna akkor félvízre berakod vszínű nem lősz nagyon mellé. Mondjuk 2 méteres vízben 1 méterre emeled meg az szerintem jó kellene legyen. Sötétben. Ha nappal próbálod akkor fenék felett közvetlenül leginkább.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák