Új hozzászólás Aktív témák

  • Blind

    kezdő

    Sziasztok !

    Tegnap megérkezett a várt Sinobi órám.
    Az óra kidolgozása szerintem tökéletes :DD Az élek nem vágnak, még a tokfülek alsó felén sem.A szíj, szélei nem vágnak, odafigyeltek a megmunkálására. Az óra teljes hossza 24,7cm ,a tokfül széllessége 20mm vastagsága 13mm súlya 79g ,tokfül-tokfül 47,7mm ,tok/korona 45mm ,tok 42,11mm.
    Tok erről sajnos semmi infóm sincs, lehet fém de réz is megkaparni nem szeretném, hogy tudjam milyen anyagú.A hátlap az evidens, hogy mi. Az óra üvegéről sincs semmi infóm, megérzésem szerint sima üveg, ami még ráadásul domború is.
    Számlap ,gyönyörű a képeken nem jön vissza, de az. Az indexek ,számok, logó szépen lettek nyomtatva az óra számlapjára. A mutatók mutatják az időt :DD A nagy és kismutatók szépen polírozottak, míg a mp mutató szál csiszolt,vagyis polirozták, de nem igazán sikerült. A stopper mutatói is polírozottak. A mp mutató sajnos nem mindig az indexekre üt, de legalább Stopos. A dátum ablaka szerintem kicsi ,lámpa fénynél árnyékol és sasolni kell ,hogy hanyadika is van.
    A gombok pontosak nem akadnak nem kell nagy erővel megnyomni őket. A Korona fogása jó nem vágja az ember ujját. Viszont az idő beállítása után a vissza nyomásnál óvatosan kell eljárni ,mert ha nem elmozdul a nagymutató.
    A szerkezet a képeken látható aki tudja ki gyártja, ne tartsa magában. Sokat nem várok tőle.Ha elromlik csere? Vagy annyi mint maga az óra,lehet.
    A pontossága még kérdéses, de idővel azt is tudni fogom és megosztom veletek.
    Használat közben úgyis kiderülnek, azok a hibák amikről most nem tudok. Ez a második Kínai órám és így elsőre teljesen elégedett vagyok az órával.
    Egyenlőre ennyit akartam, idővel majd még írok róla.




Új hozzászólás Aktív témák