Új hozzászólás Aktív témák

  • TexT-BoY

    addikt

    válasz alexnowan #1005 üzenetére

    A szomszédunk az több ingatlannal rendelkezik, és uyg gondolta hogy felvesz 2kümövest, fejenként 120e FT-ot kapnak havonta és szép lassan befejezik mind a 6 ingatlanon a melot, most épp a szomszédban ássák a medencét, és kövezik az udvart:DDD.

    Monjuk ez a 2 ürge a tetőfedéstől kezdve a csempézésig mindent megcsinált, és már 8honapja dolgoznak a srácnak, de ha azt veszed ez egyáltalán nem sok: nekünk egy kis munkára amig alig 1 ho, azt mondta a szaki hogy 800.000Ft munkadij:DD meg még az anyag, itt küldtük el a fazont:D.

    Aztán pl egy kerités baaromi drága. Nekünk most épül egy 10-10,5m széles telken egy 3méteres tolokapu, egy 1méteres személyi bejáró, a többi rész 2 vezető vas +fa boritás és ismeretség alapján 240e FT mindennel együtt. Ha most te kérnél egy 3méteres kapura árajánlatot csak az lenne 140eFt maga a fém keret + 110e Ft a legolcsobb motor és ez még csak a kapu volt, a keritésre nekünk folyo m-enként mondtak minden munkával együtt 15.000Ft-ot (beton, zsalu tégla, beburkolva terméskővel, és fa boritással)

    HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Új hozzászólás Aktív témák