Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Atomgeszi #102122 üzenetére

    Semmivel. Technikailag úgy működik, mint egy laminált padló. Diego-ban veszel hozzá javító viaszt, vagy papír-írószer boltban 60 színű filctollkészletet.

    lemmy71: a fára való motyó általában nem jó bútorlapra.
    A fán van az alapozó, ami egyben lehet a színréteg is, azon pedig a lezárás (lakk, olaj, festék, vagy lazúr.) Ha karcolódik, akkor a javítás menete attól függ, mely réteget érintette. A linkelt spray csak a lakkot javítja, illetve lezárja a fát, de a színezett, vagy festett felületekkel nem tud mit kezdeni ezen felül.
    A bútorlap szaknyelven laminált forgácslap. Tehát a faforgács van nyomáson enyvvel keverve és préselve, majd két oldalán dekorréteggel bevonva. A dekorréteg egy nyomtatott papír, azon egy színtelen műgyanta/melanin/poliuretán réteg, ami a tapintást és a kopóréteget adja. Itt is ha a dekorréteg megúszta, akkor elég a színtelen réteget javítani, de ez mikronokban mérhető, így esélyes, hogy a papír is kapott.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák