Új hozzászólás Aktív témák

  • 4ron

    senior tag

    Sziasztok!

    Július 1-én új albérletbe költözök, sajnos. A falfestést bevállaltam, mert zavarja a szemem a narancssárga, ezzel várhatóan gyorsan végezni is fogok. Viszont a szobára összesen 3 ajtó nyílik: 2 az ebédlőre, 1 a másik lakó szobájára. Ezt a problémát akarjuk a leendő lakótársammal orvosolni, első körben csak az ő szobájára nyíló ajtónál. A tulaj kérése az volt, hogy olyan megoldást válasszunk, ami könnyen visszaalakítható.

    Sajnos még méreteket nem tudok, mert kulcsot majd csak a hétvégén kapok, de arra gondoltam, hogy az ajtókeret köré léceket vágunk méretre, ez lesz maga a keret, amire a gipszkartont rögzítjük. Keresztmerevítőket nem igazán tudunk alkalmazni, mivel az ajtókeretbe nem fúrhatunk csavart.

    Szerintetek működhet a dolog, nem fog a gipszkarton idővel megrepedni úgy, ha csak a kerethez rögzítjük? A léceket mivel érdemes a falhoz rögzíteni? (sajnos még nem tudom, hogy milyen fallal van dolgunk)

    Ha bárkinek van jobb ötlete, kérem ossza meg, nem szoktam barkácsolni :) Köszi!

    ⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

Új hozzászólás Aktív témák