Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Atomgeszi #105258 üzenetére

    Hogyne lehetne, szerintem 6 méteres egységtáblákba vannak ezek is.

    Dehogy, masszív anyagok, eleve a vízorr miatt kap egy hajtást mindkét oldalt, ami ismét csak merevíti az egészet. Egy halom színben elérhetőek, keress rá a Prefa oldalán, biztos találsz a kerítés színéhez megfelelőt. Meg nyilván az alu előnye, h netán valami által sérül, akkor se rohad el.

    Ismerem ezt az XPS fedlapot, de azért szkeptikus vagyok. Ezt ugyanúgy be kell hálózni, és valamilyen színnel fedni. Azért a homlokzati nemesvakolatok nem folyamatos vízszintes időjárás terhelésre lettek kitalálva...
    Másik fenntartásom a vízorr. Ha ott eleve színezni esélytelen. Önmagában a natúr XPS-t meg nem lehet egyszerűen ennyire kitenni az időjárásnak, víznek. Az biztos, h ilyet én nem tennék fel.

    Jahm, sajna annyi. :(
    Lövésem nincs, sajna nem volt időm, energiám akkor ennek jobban utánajárni, így megvettem azt. Annyi előnye legalább van h mm pontosan a kész vastagsághoz lehet állítani.

    _

    Más.
    A mostani 75-80%-os páratartalmakon abszolút nem kell megleődni. Eső, napsütés, eső, napsütés ezt okozza.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák