Új hozzászólás Aktív témák

  • Exodion

    aktív tag

    válasz DeFranco #106108 üzenetére

    Pont azert teszem magasra mert nalunk side-by-side huto van es annak a tetejen van a halozati csatlakozo kabele, lentre nem er le.
    Az okos rendszer igen jo lenne csak megse. Spot izzokat es LED szalagos vilagitast akarunk a nagy szobakba, a felszobakba meg spotok + 2db LED panel. Na de egyebkent sem ezzel van a fo problema mert kapcsolobol egyetlen egy darab van amit total nullarol kell megoldani a tobbinel adott minden a sikerhez.

    pjen: Dehogy oke. Nem azzal a a baj hogy osztott a csatorna vagy sem hanem hogy erosaramu kabelt es ethernet kabelt nem huzunk egymas mellett parhuzamosan foleg nem ilyen tavolsagon ahogy nekem kene. CAT-5E kabelezek itthon de meg ha az erosaramu vezetek is szigetelt lenne is kene hagynom 6" tavolsagot az ethernet es a bizserge kozott. Na megnezem azt a minimum 16centis padloszegelyt :DDD .

    odrif: Nalam a fuggolegeseket ki lehet huzni, minden kapcsolo es dugalj folott van egy doboz onnan jonnek a vezetekek lefele. Azok gond nelkul kijonnek de a vizszintesek csak helysegen belul. A penelek illesztesenel meg sem mozdul egyik sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák