Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz runner 125 #106787 üzenetére

    Köszönöm a válaszodat!

    Én anno úgy kértem az ablakot hogy 2-2 centivel kisebb legyen mint a nyílás mérete, tehát akkor úgy gondoltam el hogy ne takarjon rá az XPS. Lehet hogy pont ez a probléma...

    Van fényképem arról hogy lett visszajavítva, rendesen ki van purhabozva, miután kipurhabozták lehúztam a redőnyt és megnéztem mindenhol hogy nem-e világít valahol a purhab, és volt 1 hely ahol láttam, ott mondtam is hogy akkor javítsák ki, de tényleg maga a visszajavítás a kartonozás nagyon komolyan volt véve. 1 nagy ablak körbejavítás az több mint 8 óra volt, mondta is aki csinálta hogy ezt nem lehet elkapkodni, nem lehet hézag meg semmi benne.

    Szóval van fényképem arról hogy jól vissza van javítva, ezért nem látom értelmét a szétbarmolásnak, mert látom azt az állapotot ami akkor volt amikor csinálták. Az egyik fényképen ahol be van nikecellezeve a fal visszajavítása, ott látszik a szakember is, ez miatt nem tenném ki a képeket.

    Én úgy értelmezem hogy te is tetettél az ablak mellé XPS-t, csak te 5 centit, amire később tettél még 2 centit ami rátakar az ablak tokra. Nálam semmi se takar rá az ablak tokjára, hanem az ablak tok mellett van a 2 centis.

    Én se a szigetelést nem szeretném megbontani, se a szobák felől, ezért gondoltam az akril tömítőre hogy az megfogná-e.

    Végül ezek a színek mellett döntöttem, ugyan így lesz díszléc, ugyan ez a szín meg minden, az ablaknál van kiemelés a képen, talán 1-2 centi, ugyan így szeretném, megkérdezem a szakit hogy felmegy-e még 2 centi XPS nálunk, ugye van redőny meg minden.

    Más megoldást nem igazán tudok.

    (A narancssárgát meg kár volt borítékolni. ;] )

Új hozzászólás Aktív témák